Zazu – Pam – Slaaptrainer – Wit / Grijs

De meeste ouders weten het maar al te goed: het is niet altijd makkelijk om actieve peuters ’s avonds duidelijk te maken dat het tijd is om te slapen en dat ’s morgens niet meteen al een nieuwe dag mag gestart worden zodra hun oogjes opengaan. Een goede nachtrust is een van de belangrijkste zaken om overdag goed te kunnen functioneren en bij kersverse ouders is nu net deze nachtrust niet altijd zo vanzelfsprekend.


Beschrijving van de Zazu Pam slaaptrainer " rel="nofollow">

Met de schattige Zazu Pam slaaptrainer weet je kleintje perfect wanneer het tijd is om te slapen en wanneer het mag opstaan. Bovendien hoeft je kindje nooit meer bang te zijn in het donker want deze slaaptrainer kan ook perfect als nachtlampje gebruikt worden. Het nachtlampje kan in 4 zachte kleuren ingesteld worden: blauw, roze, wit of rood. Een echt slaapvriendje dus!

Deze slaaptrainer stelt een schattige pinguïn voor die oranje oplicht als je kleintje nog wat moet blijven liggen en groen wordt als het tijd is om op te staan. De Zazu Pam slaaptrainer beschikt over een bluetooth speaker waardoor je kindje nog even naar rustgevende liedjes of een verhaaltje kan luisteren vooraleer het in slaap valt. Deze slaaptrainer is draadloos en wordt opgeladen met een USB-kabel. Naast wit/grijs is deze slaaptrainer ook verkrijgbaar in wit/blauw en wit/roze.

Voordelen

  • Het design van de Zazu Pam slaaptrainer is werkelijk prachtig: een eenvoudige, maar heel schattige pinguïn is het perfecte slaapvriendje voor je kindje.
  • Deze slaaptrainer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past dus in elk interieur.
  • Het is niet alleen een leuk gadget maar ook een heel nuttig apparaat in de kinderkamer.
  • De geïntegreerde bluetooth speaker zorgt voor slaapmuziek of een leuk verhaaltje voor het slapengaan.
  • Ondanks de vele functies is deze slaaptrainer helemaal niet duur in aankoop. Voor net geen 40 euro haal je er al eentje in huis.

Nadelen

  • Sommige gebruikers geven aan dat deze slaaptrainer wat ingewikkeld is om in te stellen wat de gebruiksvriendelijkheid helemaal niet ten goede komt.
  • Kindjes die al wat ouder zijn kunnen makkelijk zelf het lichtje op groen zetten en dit kan natuurlijk de bedoeling niet zijn van een slaaptrainer.

Voor wie is de Zazu Pam slaaptrainer geschikt?

De Zazu Pam slaaptrainer is zowel voor kinderen als ouders een heel nuttig toestel. ’s Avonds helpt deze slaaptrainer je kindje in slaap te vallen, ’s morgens weet je kleintje perfect wanneer het mag opstaan of wanneer het nog wat in zijn of haar bedje moet blijven. Door het nachtlampje zijn ‘monsters in het donker’ voorgoed verleden tijd. Kindjes slapen rustiger met deze pinguïn aan hun zijde en ouders kunnen genieten van een goede nachtrust.

Over het merk Zazu

Zazu is een Nederlands bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen van toestellen die de nachtrust van kinderen en ouders bevorderen. Naast slaaptrainers ontwikkelt het bedrijf ook muziekdoosjes, nachtlampjes en knuffels met een hartslagfunctie. De producten die het bedrijf ontwikkelt zijn qua design heel aantrekkelijk en schattig en vallen daardoor in de smaak bij zowel het kinder- als volwassenpubliek.

Leave a Comment