Waar kun je het best een slaaptrainer kopen?

Ouders van jonge kinderen hebben niet altijd de tijd om de stad in te gaan om te winkelen. Online winkelen zit dan ook in de lift. Helemaal niet zo vreemd: op het internet kun je in alle rust de producten bekijken, je kunt makkelijk de verschillende modellen met elkaar vergelijken en als je het aankoopproces hebt afgerond, worden de producten bij je thuis geleverd. Kan het nog makkelijker?

Meer lezen

Goedkope slaaptrainers

 

Sommige ouders zouden er fortuinen voor over hebben om te kunnen genieten van een lange nachtrust. Toch hoeft een zalige nachtrust helemaal niet veel te kosten. Slaaptrainers bestaan in allerlei uitvoeringen. Zo bestaan er heel eenvoudige modellen en toestellen met allerhande technische snufjes. Uiteraard betaal je voor eenvoudige slaaptrainers heel wat minder dan voor de meer gesofisticeerde modellen. Toch betekent dit niet dat goedkope slaaptrainers minder goed zijn.

Meer lezen

Babyzoo Slaaptrainer AAP gebruiksaanwijzing

Droom jij als ouder van een actieve peuter ook van een goede nachtrust? Staat jouw kleintje ook al voor dag en dauw te springen in zijn bedje om enthousiast aan een nieuwe dag te beginnen? Vindt je kleine spruit ook zoveel redenen om papa of mama zo lang mogelijk bezig te houden als het tijd is om te slapen? Met de Babyzoo slaaptrainer AAP zijn al deze slaapperikelen voorgoed verleden tijd.

Meer lezen

Slaaptrainer voor kinderen vanaf 3 jaar

Voor kinderen vanaf drie jaar is een goede nachtrust heel belangrijk. Dit is niet alleen nodig voor hun algemene ontwikkeling, maar in de kleuterklas staan hen immers elke dag weer spannende avonturen te wachten die hen behoorlijk moe kunnen maken. Vanaf deze leeftijd moeten kinderen niet alleen vroeg naar hun bedje, maar zullen ze ook op tijd moeten opstaan voor een nieuwe boeiende dag op school. En hierbij is een slaaptrainer uiteraard een prima hulpmiddel.

Meer lezen

Slaaptrainer voor kinderen vanaf 2 jaar

Naarmate baby’s ouder worden nemen de nachtelijke voedingen af en hopen vele ouders dat ze voortaan van een zalig lange nachtrust zullen kunnen genieten. Voor velen onder hen blijft het echter bij dromen. Zodra een peuter ’s morgens zijn oogjes opent gaat hij er immers vanuit dat de nieuwe dag al van start kan gaan. Eigenlijk is dit helemaal niet zo vreemd want peutertjes hebben er helemaal geen idee van hoe laat het is. Een slaaptrainer is voor hen dan ook een ideaal hulpmiddel om dit te begrijpen.

Meer lezen

Slaaptrainer baby

Baby’s kunnen al een verschil aanvoelen tussen dag en nacht. Toch laten heel wat baby’s juist ’s nachts van zich horen. Een van de oorzaken hiervan kan natuurlijk zijn dat hun maagje knort. Een andere oorzaak hiervoor is vaak dat ze zich niet rustig voelen alleen in hun donkere kamertje. Hierbij kan het lichtje van een slaaptrainer dan ook een oplossing bieden.

Eigenlijk is een baby nog te klein om een kinderwekker te gebruiken om hem of haar duidelijk te maken wanneer het tijd is om te slapen of wanneer er mag opgestaan worden. Dit betekent echter niet dat een slaaptrainer nutteloos is in een babyslaapkamer. Integendeel! Door hun schattige design staan vele toestellen niet alleen bijzonder mooi in een kinderkamer, de meeste modellen hebben ook een ingebouwd nachtlampje zodat baby zich nooit meer bang hoeft te voelen in het donker. Bovendien komt zo’n nachtlampje goed van pas wanneer mama of papa ’s nachts een flesje geeft en niet het grote licht wil aanknippen.

Passende slaaptrainers voor baby’s

Philips Sleeptime

Al meer dan zeventig jaar is Mickey Mouse zowel bij baby’s als oudere kinderen bijzonder geliefd en zelfs heel wat volwassenen zijn er helemaal gek op. Philips heeft dan ook deze beroemde muis uitgekozen als thema voor de Philips Sleeptime. Dit toestel is niet alleen bijzonder geschikt als kinderwekker, maar doet ook uitstekend dienst als nachtlampje. Door de speciale LED-technologie is dit nachtlampje niet alleen bijzonder zuinig in gebruikt, maar het lampje kan ook de hele nacht branden, zonder dat het toestel te warm wordt.

Zazu Sam

Door het LCD-scherm waarover dit toestel beschikt, kan ook deze kinderwekker perfect dienstdoen als nachtlampje. Dit toestel kan de hele nacht een zacht licht verspreiden, maar heeft ook een timer-functie die kan ingesteld worden op vijf, vijftien of dertig minuten. Zazu Sam bestaat in verschillende zachte kleuren, zodat ook dit toestel prachtig staat in elke kinderkamer.

Niet alleen voor peuters en kleuters is een kinderwekker op hun kamertje fijn, ook baby’s kunnen aan deze leuke slaapvriendjes heel wat plezier beleven.

Slaaptrainers aanbieding

Vele ouders dromen van een zalige nachtrust, maar vaak denken kinderen daar helemaal anders over. Zodra hun oogjes opengaan beginnen zij vol enthousiasme aan een nieuwe dag. Als ouders is het niet altijd even makkelijk om zoon- of dochterlief duidelijk te maken dat het nog geen tijd is om op te staan. Met een slaaptrainer op hun kamertje weten kinderen voortaan perfect wanneer het tijd is om op te staan of wanneer ze nog wat moeten blijven liggen.

Meer lezen