Flessenwarmers

Een slaaptrainer helpt je kindje om ’s avonds op tijd te slapen en om ’s morgens niet al te vroeg aan de slaapkamerdeur van mama en papa te staan. Over het algemeen beschouwt een peuter zijn slaaptrainer als het ideale slaapvriendje. Peuters met een bijzonder eigen willetje echter staan ondanks deze slaaptrainer soms toch nog veel te vroeg op. De ideale manier om hen te verleiden om toch nog eventjes in hun kamertje te blijven is hen een extra flesje melk geven.

Read more

Waar kun je het best een slaaptrainer kopen?

Ouders van jonge kinderen hebben niet altijd de tijd om de stad in te gaan om te winkelen. Online winkelen zit dan ook in de lift. Helemaal niet zo vreemd: op het internet kun je in alle rust de producten bekijken, je kunt makkelijk de verschillende modellen met elkaar vergelijken en als je het aankoopproces hebt afgerond, worden de producten bij je thuis geleverd. Kan het nog makkelijker?

Read more

Goedkope slaaptrainers

 

Sommige ouders zouden er fortuinen voor over hebben om te kunnen genieten van een lange nachtrust. Toch hoeft een zalige nachtrust helemaal niet veel te kosten. Slaaptrainers bestaan in allerlei uitvoeringen. Zo bestaan er heel eenvoudige modellen en toestellen met allerhande technische snufjes. Uiteraard betaal je voor eenvoudige slaaptrainers heel wat minder dan voor de meer gesofisticeerde modellen. Toch betekent dit niet dat goedkope slaaptrainers minder goed zijn.

Read more

Babyzoo Slaaptrainer AAP gebruiksaanwijzing

Droom jij als ouder van een actieve peuter ook van een goede nachtrust? Staat jouw kleintje ook al voor dag en dauw te springen in zijn bedje om enthousiast aan een nieuwe dag te beginnen? Vindt je kleine spruit ook zoveel redenen om papa of mama zo lang mogelijk bezig te houden als het tijd is om te slapen? Met de Babyzoo slaaptrainer AAP zijn al deze slaapperikelen voorgoed verleden tijd.

Read more

Slaaptrainer voor kinderen vanaf 3 jaar

Voor kinderen vanaf drie jaar is een goede nachtrust heel belangrijk. Dit is niet alleen nodig voor hun algemene ontwikkeling, maar in de kleuterklas staan hen immers elke dag weer spannende avonturen te wachten die hen behoorlijk moe kunnen maken. Vanaf deze leeftijd moeten kinderen niet alleen vroeg naar hun bedje, maar zullen ze ook op tijd moeten opstaan voor een nieuwe boeiende dag op school. En hierbij is een slaaptrainer uiteraard een prima hulpmiddel.

Read more