Kidsleep Globetrotter

Kleine kinderen hebben nog geen besef van tijd. Als ’s morgens hun oogjes opengaan dan zijn ze meteen bereid om aan een nieuwe dag vol avonturen te beginnen. Hun maakt het helemaal niet uit of dit om 5 uur of 8 uur ’s morgens is. Behoorlijk vervelend voor mama en papa want deze willen wel van een welverdiende, liefst lange, nachtrust genieten.

De Kidsleep Globetrotter: handig om overal mee te nemen

De Kidsleep Globetrotter is een handig toestel om je kleintje duidelijk te maken wanneer het moet slapen en wanneer het aan een nieuwe, spannende dag mag beginnen. Deze slaaptrainer of kinderwekker is de reisversie van de traditionele Kidsleep. Deze slaaptrainer werkt met twee plaatjes: een schaapje dat onder een sterrenhemel rustig ligt te slapen en een schaapje dat met een rugzak de wereld om zich heen verkent.

" rel="nofollow">

Je kan deze slaaptrainer makkelijk instellen zodat er op een bepaald tijdstip een lichtje gaat branden achter een van de plaatjes. Brandt het lichtje achter het plaatje waarop het schaapje slaapt, dan weet je kleintje dat het nog geen tijd is om op te staan. Licht het andere plaatje op, dan mogen mama en papa wakker gemaakt worden. Deze kinderwekker is compact van formaat en werkt uitsluitend op batterijen. Handig is de wekkerfunctie zodat wat grotere kinderen ook weten wanneer er moet opgestaan worden.

Voordelen

  • De Kidsleep Globetrotter heeft een mooi design en is bijzonder kleurrijk.
  • De plaatjes zijn duidelijk en aantrekkelijk zodat kinderen vlug het principe begrijpen.
  • Het is een compact en handig toestel dat je perfect kan meenemen op reis.
  • Deze slaaptrainer kan ook gewoon als nachtlampje gebruikt worden als je kleintje niet graag in het donker slaapt.
  • Voor iets meer dan 30 euro haal je deze slaaptrainer al in huis.

Nadelen

De nadelen situeren zich vooral op technisch niveau:

  • Deze slaaptrainer werkt alleen op batterijen. Een snoer zou handig zijn om het batterijverbruik te beperken. Ook het batterijklepje werkt soms niet goed zodat batterijen vervangen niet zo eenvoudig is.
  • De tijd instellen is niet zo eenvoudig en vraagt wat oefening, maar eenmaal je door hebt hoe dit moet gaat dit wat makkelijker.

Dit toestel is geschikt voor peuters en kleuters die het principe van slapen en wakker zijn al kunnen begrijpen. Als je hen duidelijk uitlegt dat ze moeten doen wat het schaapje doet, dan weten ze wanneer ze nog wat moeten blijven liggen of wanneer ze mogen opstaan. Door het ingebouwde nachtlampje is deze slaaptrainer ook geschikt voor kinderen die liever met een lichtje slapen. Dit is een handige slaaptrainer die je perfect mee kan nemen op reis.

De Kidsleep is een uitvinding van het bedrijf Claessens’ Kids. Dit bedrijf werd opgericht in 2003 en is verdeler van verschillende baby- en kinderartikelen die het leven van jonge ouders iets makkelijker maken. Deze producent ontwikkelt niet alleen slaaptrainers, maar richt zich ook op andere educatieve producten.

Leave a Comment