Zazu – Bobbie – Slaaptrainer – Wit – Kinderwekker – Analoge kinderwekker met tikkend geluid

Baby’s en peuters maken gebruik van een biologische klok en jammer genoeg is deze niet altijd even goed afgestemd op deze van mama of papa. Kleine kinderen gaan ervan uit dat ze meteen al bij het wakker worden aan een nieuwe dag kunnen beginnen. En het moet gezegd: de meeste zijn behoorlijk vroege vogels.

Beschrijving van de Zazu Bobbie slaaptrainer

Met de Zazu Bobbie slaaptrainer maak je je kleintje op een eenvoudige manier duidelijk wanneer het tijd is om te slapen en wanneer hij of zij een nieuwe dag vol avonturen mag starten. Deze slaaptrainer stelt de hond Bobbie voor die zijn oogjes sluit als het tijd is om te slapen en zijn oogjes opent als het tijd is om op te staan. Met een eenvoudige druk op de knop kan je Bobbie zijn oogjes laten sluiten als je je kleintje naar bed brengt.

" rel="nofollow"> Bobbie houdt zijn oogjes de hele nacht gesloten en opent zijn oogjes pas op het ogenblik dat jij als ouder de tijd heeft ingesteld. Leuk is vooral dat Bobbie met of zonder geluid zijn oogjes opent. Beslist je kleintje om wat langer te slapen, dan wordt het niet gewekt door Bobbie. Deze slaaptrainer heeft ook een voorstelling van een gewone klok. Heel handig dus voor de wat oudere kinderen die de klok al kunnen lezen.

Voordelen

  • De Zazu Bobbie slaaptrainer ziet er bijzonder schattig uit waardoor je kleintje deze meteen als slaapvriendje in de armen zal sluiten.
  • Deze slaaptrainer is heel gebruiksvriendelijk en kinderen zien duidelijk wanneer het tijd is om te slapen of wanneer er mag opgestaan worden.
  • Deze slaaptrainer kan ook als gewone klok gebruikt worden.
  • Door het leuke design staat deze slaaptrainer prachtig op elke kinderkamer.

Nadelen

  • Deze slaaptrainer tikt als een gewone klok en dit kan storend zijn. Ook als Bobbie zijn oogjes opent gaat dit gepaard met een tikkend geluid.
  • Sommige gebruikers zijn niet tevreden over de prijs / kwaliteitsverhouding van deze slaaptrainer. Het is een eenvoudige slaaptrainer die eigenlijk best aan de dure kant is.

Voor wie is de Zazu Bobbie slaaptrainer geschikt?

De Zazu Bobbie slaaptrainer is zowel voor kleine als wat grotere kinderen bijzonder geschikt. Kleine kinderen baseren zich op de oogjes van Bobbie om te weten wanneer ze moeten slapen of wanneer ze al uit hun bedje mogen komen, oudere kinderen kunnen er makkelijk de klok op lezen. Door het eenvoudige, maar toch schattige design past deze slaaptrainer perfect op elke kinderkamer en door de neutrale witte kleur zullen zowel jongens als meisjes Bobbie als hun slaapvriendje beschouwen.

Over het merk

Zazu is een Nederlands bedrijf, opgericht door Nynke Bakker en Sven van der Veen. Het koppel heeft zelf 3 kinderen en hun bedrijf ontwikkelt alle producten vanuit hun eigen ervaring als ouders. Zazu richt zich vooral op artikelen die het slaapcomfort voor zowel ouders als kinderen verbeteren. Het levert kwaliteitsvolle producten die ook een prachtig design hebben.

Leave a Comment