Flessenwarmers

Een slaaptrainer helpt je kindje om ’s avonds op tijd te slapen en om ’s morgens niet al te vroeg aan de slaapkamerdeur van mama en papa te staan. Over het algemeen beschouwt een peuter zijn slaaptrainer als het ideale slaapvriendje. Peuters met een bijzonder eigen willetje echter staan ondanks deze slaaptrainer soms toch nog veel te vroeg op. De ideale manier om hen te verleiden om toch nog eventjes in hun kamertje te blijven is hen een extra flesje melk geven.

Vooral in het weekend slapen mama’s en papa’s graag wat uit. Jammer genoeg besluiten heel wat baby’s en peuters net dan om heel vroeg aan de dag te beginnen. Als je baby of peuter ondanks zijn slaaptrainer toch veel te vroeg wakker wordt, dan is een flesje melk vaak de ideale oplossing om hen nog even stil te houden. Een flesje melk opwarmen met een flessenwarmer is zo gebeurd. Je hoeft er echt niet lang je slaap voor te laten. Sommige flessenwarmers werken op elektriciteit, anderen volgens het principe van een thermosfles. Als je de avond voordien al een flesje klaar gemaakt hebt, kun je dit meteen in de flessenwarmer plaatsen. Dit toestel warmt de melk gelijkmatig en snel op zodat je kleintje vrijwel meteen van zijn flesje kan genieten. Na een flesje warme melk en wat troost van mama of papa zal je kleintje voldaan weer in zijn bedje kruipen. Nog een extra uurtje slaap voor zowel je kleintje als voor jou en het weekend kan op een leuke manier van start gaan.

Op de website www.flessenwarmer.net vind je zowel nuttige informatie over flessenwarmers als reviews van enkele van de beste flessenwarmers van 2019. Even een greep uit het aanbod om je wat te helpen bij het maken van een keuze.

Philips Avent SCF356/00 – Babyvoeding- en flessenwarmer

" rel="nofollow"> De Philips Avent SCF356/00 – Babyvoeding- en flessenwarmer brengt een flesje melk in een tiental minuten op de juiste temperatuur. Het opwarmen gaan geleidelijk aan zodat alle voedingsstoffen perfect behouden blijven. Door de geïntegreerde sensor wordt oververhitting voorkomen. Deze flessenwarmer heeft ook een warmhoudfunctie zodat je je dreumes op zijn wenken kunt bedienen. Deze handige flessenwarmer is geschikt voor alle Philips Avent flesjes uitgezonderd deze van 60 ml. Met dit toestel warm je ook makkelijk potjes babyvoeding op.

Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg

" rel="nofollow"> De Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg werkt volgens het principe van een thermosfles. Je kunt er zowel flesjes bereide melk als moedermelk mee opwarmen. Deze flessenwarmer is niet alleen interessant voor onderweg, maar kun je net zo goed gebruiken op de kinderkamer als je kleintje wat te vroeg wakker wordt. Terwijl jij je kindje troost doet de Tommee Tippee alle werk.

 

Tot slot

Een flessenwarmer is een heel handig toestel om in huis te hebben. Terwijl de flessenwarmer een flesje melk of een potje babyvoeding opwarmt, kun jij je hongerige spruit troosten.

Leave a Comment