Slaaptrainer kopen in de aanbieding

Iedere ouder kent het probleem vast wel: net in het weekend staat je kleintje al voor dag en dauw op de slaapkamerdeur te kloppen. Het is net licht geworden, de zon piept door de gordijnen en je kindje is al helemaal klaar om aan een nieuwe dag te beginnen.

Ook jullie zijn blij dat het weekend is en hebben heel wat plannen om er leuke dagen van te maken, maar jullie hadden ook op een luie morgen gerekend waarbij jullie eens lekker lang konden uitslapen. Helaas begrijpt je kleintje dit nog niet… Om je kindje duidelijk te maken dat het nog veel te vroeg is om vanonder de wol te komen kun je de hulp van een slaaptrainer heel goed gebruiken. Je kindje leert met een slaaptrainer op een speelse en aangename manier wanneer het tijd is om te slapen en wanneer er mag opgestaan worden. Slaaptrainers vind je in allerlei uitvoeringen, van heel eenvoudige slaaptrainers tot slaaptrainers met bijzondere technische snufjes. Uiteraard zijn slaaptrainers die over verschillende mogelijkheden beslissen een stuk duurder dan de eenvoudige exemplaren. Het is dan ook altijd interessant als je dergelijke modellen in de aanbieding kunt kopen. Wacht echter niet te lang als je een slaaptrainer in de aanbieding ziet staan, want deze aanbieding kan snel weer afgelopen zijn.

Philips myKidsRoom Tafellamp – Groen

" rel="nofollow"> Een heel leuke slaaptrainer om tijdens een aanbieding op de kop te tikken is de Philips myKidsRoom Tafellamp – Groen. De normale prijs voor deze slaaptrainer is net geen 65 euro, wat toch wel vrij prijzig is. Deze slaaptrainer stelt een grappig mannetje voor met een dikke buik dat je kleintje meteen als het ideale slaapvriendje zal beschouwen. Aan de achterzijde van deze slaaptrainer bevindt zich een draaiknop en een digitale klok waarmee je op een bepaald tijdstip een maantje of een zonnetje op de buik van dit vriendelijke mannetje kunt laten verschijnen. Verschijnt er een maantje, dan weet je kleintje dat het tijd is om te slapen. Gaat het zonnetje schijnen, dan mag je kleintje ook mama en papa wakker maken. Interessant is ook het ingebouwde nachtlampje dat gaat branden als je op het hoofdje van dit grappige kereltje duwt.

Kidsleep Moon – Nachtlampje/Slaaptrainer – Met muziek

" rel="nofollow"> Een tweede vrij prijzige slaaptrainer die je het beste in de aanbieding kunt kopen is de Kidsleep Moon – Nachtlampje/Slaaptrainer met muziek. De normale prijs bedraagt 62,01 euro. Deze slaaptrainer heeft twee plaatjes: het ene plaatje stelt een konijntje voor die vrolijk in de tuin huppelt, het andere plaatje stelt een slapend konijntje in zijn bedje voor. Is het tijd om te staan, dan licht het eerste plaatje op. Is het bedtijd dan brandt een lichtje achter het tweede plaatje. Je kunt deze slaaptrainer ook perfect als digitale klok en als nachtlampje gebruiken. Valt je kleintje beter in slaap met wat achtergrondmuziek, dan kun je kiezen uit twee zachte melodietjes.

Leave a Comment