Slaaptrainers onder de 40 euro

Hoewel met een actieve peuter in huis een zalige en lange nachtrust onbetaalbaar is, hoef je niet altijd veel geld uit te geven aan een kwaliteitsvolle slaaptrainer. Wij zochten enkele interessante slaaptrainers voor jou onder de 40 euro.

Nijntje – Slaaptrainer – Op Batterij – Geel

" rel="nofollow"> Nijntje, het schattige konijntje, werd in 1955 geboren toen Dick Bruna zijn zoontje voor het slapengaan verhaaltjes vertelde. Dit populaire konijntje heeft tijdens al die jaren al heel wat kinderharten sneller doen slaan en is ook vandaag de dag nog bijzonder populair. Heel wat peuters beschouwen Nijntje als een echte vriendin waar ze graag tijd mee doorbrengen. Deze Nijntje Slaaptrainer is dan ook het ideale slaapvriendje van je kleintje. Doet Nijntje haar oogjes dicht, dan weet je peuter dat het ook voor hem tijd is om te slapen. Doet Nijntje ’s morgens haar oogjes open, dan weet je kindje dat er aan een nieuwe dag mag worden begonnen. Ouders kunnen deze schattige slaaptrainer makkelijk instellen, kleine peutervingertjes kunnen niet bij het paneel voor de instellingen. Voor deze slaaptrainer betaal je 37,99 euro.

Zazu – Bobbie – Slaaptrainer – Wit – Kinderwekker – Analoge kinderwekker met tikkend geluid

" rel="nofollow"> Op het eerste gezicht ziet de Zazu – Bobbie – Slaaptrainer eruit als een gewone wekker. Deze slaaptrainer lijkt op een ronde ouderwetse wekker met een wijzerplaat met cijfers. Op de achtergrond van de wijzerplaat staat Bobbie. Ouders kunnen Bobbie door middel van het bedieningspaneel op een bepaald uur zijn oogjes laten sluiten en het uur instellen waarop Bobbie zijn oogjes opent. Je kleintje zal met Bobbie in de buurt graag gaan slapen en pas aan een nieuwe dag willen beginnen als ook Bobbie zijn oogjes open heeft. Voor deze handige en eenvoudige slaaptrainer betaal je iets meer dan 25 euro.

Kidsleep Globetrotter – Slaaptrainer – Groen

" rel="nofollow"> Ook op reis willen jullie als ouders genieten van een welverdiende nachtrust. De Kidsleep Globetrotter is de kleinere versie van de traditionele Kidsleep slaaptrainer. Deze slaaptrainer heeft twee plaatjes: een plaatje van een schaapje dat slaapt en een van een schaapje dat met een rugzak op stap gaat. Ouders kunnen de slaaptrainer zo instellen dat er op een bepaald uur een lichtje gaat branden achter de plaatjes. Deze slaaptrainer is voor kinderen heel makkelijk te begrijpen: als het lichtje achter het slapende schaapje brandt, dan moet er nog wat geslapen worden. Licht het andere plaatje op, dan mag er aan een nieuwe dag begonnen worden. Deze slaaptrainer haal je in huis voor 29,95 euro.

Tot slot

Een slaaptrainer is een handig toestel om je kindje op een speelse manier duidelijk te maken wanneer het moet slapen of wanneer er mag opgestaan worden. Na een tijdje gaat je kleintje dit als het ideale slaapvriendje beschouwen waardoor het met plezier gaat slapen en opstaan.

Leave a Comment