Test: Slaaptrainer Sam van Zazu-Kids

Dansen jouw kinderen ‘s morgens om 5 uur op je bed? Zou je graag wat langer in bed blijven liggen, zonder wakker gemaakt te worden door zoon of dochter? Een slaaptrainer leert je kinderen wanneer ze mogen opstaan en wanneer ze nog in bed kunnen blijven. Zazu Kids heeft een nieuwe versie van de schattige slaaptrainer Sam op de markt gebracht. Wij van Slaaptrainer.net mochten hem testen.

Read more

VTech KidiMagic Color Show – Multifunctionele Wekker

Peuters en kleuters staan vaak al voor dag en dauw aan het bed van mama en papa. Voor hen begint de dag immers als ze hun oogjes opendoen. Wat oudere kinderen snappen al dat dit voor hun ouders niet altijd even leuk is, maar vervelen zich vaak in bed. Een slaaptrainer met diverse functies is dan ook het ideale middel om kleuters nog wat bezig te houden in bed.

Read more

Babyzoo slaaptrainer – Wekker – Aap | Groen

Net zoals het avondritueel een van de meest rustige ogenblikken van de dag zou moeten zijn, zou het ontwaken alleen maar vrolijkheid moeten betekenen. Helaas zitten heel wat ouders ’s avonds met de handen in het haar als hun baby of peuter niet wilt slapen en zijn jonge mama’s en papa’s ‘s morgens vroeg helemaal niet zo vrolijk als hun kleine spruit veel te vroeg wakker wordt.

Read more

Zazu – Bobbie – Slaaptrainer – Wit – Kinderwekker – Analoge kinderwekker met tikkend geluid

Baby’s en peuters maken gebruik van een biologische klok en jammer genoeg is deze niet altijd even goed afgestemd op deze van mama of papa. Kleine kinderen gaan ervan uit dat ze meteen al bij het wakker worden aan een nieuwe dag kunnen beginnen. En het moet gezegd: de meeste zijn behoorlijk vroege vogels.

Read more

Zazu – Pam – Slaaptrainer – Wit / Grijs

De meeste ouders weten het maar al te goed: het is niet altijd makkelijk om actieve peuters ’s avonds duidelijk te maken dat het tijd is om te slapen en dat ’s morgens niet meteen al een nieuwe dag mag gestart worden zodra hun oogjes opengaan. Een goede nachtrust is een van de belangrijkste zaken om overdag goed te kunnen functioneren en bij kersverse ouders is nu net deze nachtrust niet altijd zo vanzelfsprekend.

Read more