Babyzoo slaaptrainer – Wekker – Aap | Groen

Net zoals het avondritueel een van de meest rustige ogenblikken van de dag zou moeten zijn, zou het ontwaken alleen maar vrolijkheid moeten betekenen. Helaas zitten heel wat ouders ’s avonds met de handen in het haar als hun baby of peuter niet wilt slapen en zijn jonge mama’s en papa’s ’s morgens vroeg helemaal niet zo vrolijk als hun kleine spruit veel te vroeg wakker wordt.

Meer lezen

Zazu – Bobbie – Slaaptrainer – Wit – Kinderwekker – Analoge kinderwekker met tikkend geluid

Baby’s en peuters maken gebruik van een biologische klok en jammer genoeg is deze niet altijd even goed afgestemd op deze van mama of papa. Kleine kinderen gaan ervan uit dat ze meteen al bij het wakker worden aan een nieuwe dag kunnen beginnen. En het moet gezegd: de meeste zijn behoorlijk vroege vogels.

Meer lezen

Zazu – Pam – Slaaptrainer – Wit / Grijs

De meeste ouders weten het maar al te goed: het is niet altijd makkelijk om actieve peuters ’s avonds duidelijk te maken dat het tijd is om te slapen en dat ’s morgens niet meteen al een nieuwe dag mag gestart worden zodra hun oogjes opengaan. Een goede nachtrust is een van de belangrijkste zaken om overdag goed te kunnen functioneren en bij kersverse ouders is nu net deze nachtrust niet altijd zo vanzelfsprekend.

Meer lezen

Slaaptrainer Zazu Sam

Een peuter heeft niet hetzelfde tijdsbesef als een volwassen persoon. Zodra hij ontwaakt, gaat hij ervan uit dat er een nieuwe boeiende dag van start mag gaan. Voor hem maakt het helemaal niet uit of het nu vijf uur of acht uur ’s morgens is. Voor ouders mag de nacht beslist nog wat langer duren en velen hopen dan ook op een wondermiddel om hun peuter langer te laten slapen.

Meer lezen