Babyzoo slaaptrainer – Wekker – Aap | Groen

Net zoals het avondritueel een van de meest rustige ogenblikken van de dag zou moeten zijn, zou het ontwaken alleen maar vrolijkheid moeten betekenen. Helaas zitten heel wat ouders ’s avonds met de handen in het haar als hun baby of peuter niet wilt slapen en zijn jonge mama’s en papa’s ‘s morgens vroeg helemaal niet zo vrolijk als hun kleine spruit veel te vroeg wakker wordt.

Beschrijving van de Babyzoo slaaptrainer

Met een Babyzoo slaaptrainer – wekker gaat je kleintje met plezier naar bed, zijn monsters in het donker voorgoed verleden tijd en weet je kleine deugniet precies wanneer hij ’s morgens uit zijn bedje mag komen.

" rel="nofollow">

Het kleine aapje van de Babyzoo slaaptrainer sluit zijn oogjes als het tijd is om te slapen en opent zijn oogjes als je kindje aan een nieuwe dag mag beginnen. Deze slaaptrainer is eenvoudig in gebruik; de wektijd kan je handmatig instellen en de tijd wordt zowel digitaal als analoog weergegeven.

Je kan de Babyzoo slaaptrainer ook als wekker gebruiken. Op de vooraf ingestelde tijd wordt je kleintje dan door aangename junglegeluiden gewekt. Bijzonder handig is ook het nachtlampje: gaat je kleintje niet graag in het donker naar bed, dan laat je het nachtlampje nog wat branden. Na een tijdje gaat dit vanzelf uit. Deze slaaptrainer is zowel in het groen als in het roze verkrijgbaar en werkt op batterijen.

Voordelen

  • De BabyZoo 3-in-1 slaaptrainer is niet duur. Voor de prijs van net geen 35 euro haal je zowel een slaaptrainer, een wekker als een nachtlampje in huis.
  • Voor kinderen heeft deze slaaptrainer een bijzonder aantrekkelijk design. De slaaptrainer stelt een aapje voor en is bijzonder kleurrijk.
  • Als je deze slaaptrainer als wekker gebruikt, wordt je kleintje niet door een hard geluid gewekt, maar door aangename junglegeluiden.
  • De tijd kan zowel digitaal als analoog afgelezen worden.

Nadelen

  • De tijd op deze slaaptrainer moet twee keer ingesteld worden: een keer digitaal en een keer analoog.
  • De Babyzoo slaaptrainer werkt alleen op batterijen. Om kosten te besparen en omwille van het milieu was het interessant geweest als deze ook over een snoer beschikte.
  • Sommige ouders zijn niet zo tevreden over de algemene kwaliteit van deze slaaptrainer.

Voor wie is de BabyZoo slaaptrainer geschikt?

Ouders van kinderen die moeilijk naar bed gaan of veel te vroeg aan het bed van mama en papa staan zullen heel tevreden zijn over deze slaaptrainer. Deze helpt je kleintje immers te begrijpen wanneer het tijd is om te slapen en wanneer er mag opgestaan worden. Deze slaaptrainer is zowel in het groen als in het roze verkrijgbaar zodat zowel jongens als meisjes blij zullen zijn met deze slaaptrainer.

Over het merk BabyZoo

Babyzoo is een relatief recent bedrijf en richt zich volledig op de ontwikkeling van producten die zowel de slaapkwaliteit van kinderen als deze van ouders bevorderen. Kleine kinderen zullen de vormgeving leuk vinden, ouders vinden vooral het concept interessant. De producten die dit bedrijf ontwikkelt zijn heel kleurrijk, eenvoudig en praktisch van design.

Leave a Comment