Babyzoo Slaaptrainer AAP gebruiksaanwijzing

Droom jij als ouder van een actieve peuter ook van een goede nachtrust? Staat jouw kleintje ook al voor dag en dauw te springen in zijn bedje om enthousiast aan een nieuwe dag te beginnen? Vindt je kleine spruit ook zoveel redenen om papa of mama zo lang mogelijk bezig te houden als het tijd is om te slapen? Met de Babyzoo slaaptrainer AAP zijn al deze slaapperikelen voorgoed verleden tijd.

Het kleine aapje van de Babyzoo slaaptrainer zal meteen het hart van je kleintje stelen waardoor hij dit als zijn ideale slaapmaatje zal gaan beschouwen. Doet het aapje zijn oogjes dicht, dan zal je peuter graag zijn voorbeeld volgen en als het kleine aapje zijn oogjes open heeft, dan weet je kleine spruit dat hij mama en papa mag wakker maken. Deze slaaptrainer geeft de tijd zowel digitaal als analoog weer en kun je makkelijk handmatig instellen. Je kunt deze slaaptrainer ook als gewone wekker gebruiken, wat dan weer handig is voor wat oudere kinderen. Met het ingebouwde nachtlampje is je kindje bovendien nooit meer bang in het donker. Benieuwd hoe dit alles werkt? Lees dan vooral verder!

De bedieningsknoppen

De Babyzoo slaaptrainer beschikt over 2 belangrijke knoppen: de SET-knop en de MODE-knop. Met de SET-knop doorloop je het menu, met de MODE-knop stel je de parameters in. Daarnaast is er ook nog een afzonderlijke knop voor het nachtlampje.

De tijd instellen

Begin met zes maal de SET-knop in te drukken. Daarna kun je met de MODE-knop de tijd instellen. Heb je het uur en de minuten correct ingesteld, bevestig deze dan met de SET-knop. Op het display zie je nu de tijd. Wil je de tijd laten lopen, druk dan nogmaals op de MODE-knop. Als het dubbele punt (:) gaat knipperen begint de tijd te lopen.

De wekker zetten

Druk net zo lang op de SET-knop tot de tijdsaanduiding verschijnt. Druk daarna nogmaals op de SET-knop. De alarmtijd gaat nu knipperen en deze kun je nu met de MODE-knop instellen. Met de MODE-knop activeer je ook de alarmtijd en met de SET-knop bevestig je deze. Is de alarmtijd geactiveerd, dan verschijnt er een puntje in de rechterbovenhoek. Met de ALARM ON/OFF-knop bedien je het alarm. Gaat je kleintje slapen, dan sluit je met deze knop de oogjes.

Het nachtlampje

Als je de knop van het nachtlampje indrukt, dan blijft het licht 30 seconden branden waarna het automatisch uitgaat.

Tot slot

De Babyzoo slaaptrainer Aap is een toestel dat heel handig is in gebruik en waar zowel jullie als ouders als je kleine spruit veel plezier zullen aan beleven.

Leave a Comment