Zazu Sam Slaaptrainer gebruiksaanwijzing

Een goede nachtrust is belangrijk, zowel voor het lichaam als voor de geest. Als je goed uitgeslapen bent, voel je je ’s anderendaags fitter en kun je je beter concentreren. Ouders van jonge kinderen krijgen echter vaak niet voldoende rust. Elke ouder kent wel het probleem van een actieve peuter die ’s avonds niet naar zijn bedje wilt of al voor dag en dauw wakker is. Een slaaptrainer is een handig apparaat dat je baby of peuter op een leuke manier duidelijk maakt wanneer het tijd is om te slapen en wanneer hij mag opstaan. Een van de meest gewaardeerde slaaptrainers is de Zazu Sam slaaptrainer. Het bedrijf Zazu is gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die kinderen helpen met slapen en een tijdje geleden bracht dit bedrijf de Zazu Sam slaaptrainer op de markt.

De Zazu Sam slaaptrainer gebruiksaanwijzing

" rel="nofollow"> Deze slaaptrainer stelt het schattige schaapje Sam voor dat je kleintje duidelijk maakt wanneer het ’s avonds tijd is om te slapen, wanneer hij ‘s morgens nog wat in zijn bedje moet blijven en wanneer het eindelijk tijd is om op te staan. ’s Avonds kleurt de wijzerplaat van de slaaptrainer rood en heeft Sam zijn oogjes dicht, als je kleintje mag opstaan gaan de oogjes van Sam open en wordt de wijzerplaat groen.

 

De keuzetoetsen

Deze slaaptrainer werkt zowel op batterijen als op netstroom. Op het hoofdscherm vind je vier keuzetoetsen waarmee je het hele toestel makkelijk kan instellen en bedienen: de ‘menu-knop’, de ‘up-knop’, de ‘down-knop’ en de ‘ok-knop’.

De demofunctie

Voor je de slaaptrainer definitief instelt, bekijk dan even de demo-functie om de werking van deze slaaptrainer te ontdekken. Door tweemaal te drukken op de ‘ok-knop’ doorloopt de slaaptrainer het hele proces van bedtijd tot wanneer het tijd is om op te staan.

Tijd instellen

Stel bij het opstarten van de slaaptrainer eerst de tijd in. Dit doe je makkelijk door middel van de keuzetoetsen ‘up’ en ‘down’. Daarna kun je, net zoals bij een gewone wekker, de snooze-tijd en de wektijd instellen. Dit doe je met dezelfde keuzetoetsen. Heb je de slaaptrainer correct ingesteld, dan verschijnt een cirkel met sterren en is Sam klaar voor gebruik.

Eenvoudig in gebruik

Om de Zazu Sam slaaptrainer in te stellen hoef je echt geen technische knobbel te hebben. Dit toestel is bijzonder handig in gebruik en Sam het schaapje zal er persoonlijk voor zorgen dat je kleine spruit niet langer al voor dag en dauw aan een nieuwe dag wilt beginnen.

Leave a Comment