Goedkope slaaptrainers

 

Sommige ouders zouden er fortuinen voor over hebben om te kunnen genieten van een lange nachtrust. Toch hoeft een zalige nachtrust helemaal niet veel te kosten. Slaaptrainers bestaan in allerlei uitvoeringen. Zo bestaan er heel eenvoudige modellen en toestellen met allerhande technische snufjes. Uiteraard betaal je voor eenvoudige slaaptrainers heel wat minder dan voor de meer gesofisticeerde modellen. Toch betekent dit niet dat goedkope slaaptrainers minder goed zijn.

Een beperkt budget voor de aankoop van een slaaptrainer? Ga dan voor een van onderstaande toestellen.

Zazu – Bobbie – Slaaptrainer – Wit – Kinderwekker – Analoge kinderwekker met tikkend geluid

" rel="nofollow"> De Zazu Bobbie slaaptrainer haal je in huis voor net geen 28 Euro. Een mooie prijs voor een eenvoudige, maar kwalitatief hoogstaande slaaptrainer. Deze slaaptrainer stelt de hond Bobbie voor die zijn oogjes sluit als het tijd is om te slapen en zijn oogjes opent als je kleintje mag opstaan. De klok wordt zowel digitaal als analoog weergegeven en is hiermee meteen ook geschikt voor wat oudere kinderen die de klok al kunnen lezen. Zowel het uur als de wektijd stel je bij deze slaaptrainer makkelijk in.

Geen gedoe met ingewikkelde snufjes, maar een degelijk, eenvoudig apparaat dat je ook perfect als gewone wekker kunt gebruiken.

Kidsleep Globetrotter

Zoals de naam al laat uitschijnen is deze slaaptrainer een toestel dat je makkelijk mee op reis kunt nemen. De Kidsleep slaaptrainer Globetrotter is eigenlijk het kleine broertje van de traditionele Kidsleep slaaptrainer. " rel="nofollow"> Het is een compact en eenvoudig toestel met een aantrekkelijk thema. Op het centrale gedeelte staan twee plaatjes: een schaapje dat ligt te slapen en een schaapje dat met een rugzak op stap gaat. Als het tijd is om te slapen licht het plaatje met het slapende schaapje op. Mag je kleintje uit zijn bedje komen, licht het andere plaatje op. Deze slaaptrainer kun je kopen voor net geen 30 euro.

Nijntje – Slaaptrainer – Op Batterij – Geel

Nijntje, het schattige konijntje van Dick Bruna, doet het al jaren goed in de kinderwereld. Je kleine spruit zal dan ook meteen enthousiast zijn als Nijntje samen met hem gaat slapen en als hij bij het ontwaken zijn slaapvriendje ziet. De Nijntje slaaptrainer heeft een aantrekkelijk design en is bijzonder kleurrijk. " rel="nofollow"> Als je kleintje wakker wordt en merkt dat Nijntje haar oogjes open heeft, dan mag er opgestaan worden. Doet Nijntje ’s avonds haar oogjes dicht, dan weet je peuter dat het tijd is om te slapen. Voor de Nijntje slaaptrainer betaal je ongeveer 36 euro.

Leave a Comment