Waar op te letten bij een product test over slaaptrainers?

Heel wat ouders dromen over een zalig lange en verkwikkende nachtrust. Baby’s en peuters denken daar jammer genoeg vaak anders over. Naar bed gaan is voor hen nu niet meteen het leukste moment van de dag en vaak zijn ze al voor dag en dauw wakker.
Producenten van baby- en kinderartikelen trachtten een oplossing te vinden voor dit vaak voorkomende slaapprobleem en met de ontwikkeling van de slaaptrainer zijn ze hier bijzonder goed in geslaagd. Een slaaptrainer helpt baby’s en peuters om naar hun bedje te gaan en leert hen wanneer ze mogen opstaan of wanneer ze nog wat geduld moeten hebben. Slaaptrainers bestaan in verschillende uitvoeringen, modellen en prijsklassen. Zo kun je kiezen voor een exemplaar met heel wat technische snufjes, maar kun je net zo goed een eenvoudiger toestel kopen. Uiteraard zit in deze verschillende exemplaren een prijsverschil. Net omdat er zoveel keuze bestaat stellen ouders zich dan ook vaak de vraag waar op te letten bij een product test over slaaptrainers.

De keuze voor een bepaalde slaaptrainer hangt af van wat je als ouder precies verlangt van dit toestel. Wil je dat de slaaptrainer alleen aanduidt wanneer het tijd is om te slapen of op te staan? Vind je het interessant dat de slaaptrainer ook over een nachtlampje en een gewone wekker beschikt? Ben je van plan om de slaaptrainer ook mee te nemen op reis? Zoek je een toestel dat op batterijen werkt of heeft de kinderkamer voldoende stopcontacten?

Philips myKidsRoom Tafellamp – Groen

" rel="nofollow"> De Philips myKidsRoom Tafellamp is een iets duurder toestel, maar het beschikt dan ook over heel wat functies. Zo doet hij wat een klassieke slaaptrainer doet: als het zonnetje op de buik van dit slaapvriendje straalt weten kinderen dat ze mogen opstaan. Schijnt het maantje, dan moeten ze nog even in hun bedje blijven. Dit toestel kun je ook perfect als leeslampje of nachtlampje gebruiken. De Philips myKidsRoom Tafellamp maakt gebruik van een geavanceerde LED-technologie wat betekent dat het lampje voldoende licht afgeeft, zonder dat het toestel te warm wordt. Heel veilig dus voor op een kinderkamer!

Kidsleep Moon – Nachtlampje/Slaaptrainer – met muziek

" rel="nofollow"> Ook de Kidsleep Moon slaaptrainer is een van de duurdere toestellen. Maar ook hiermee haal je een slaaptrainer in huis met verschillende mogelijkheden. Dit toestel kan gebruikt worden als wekker en je kunt de tijd er heel duidelijk op aflezen. Het ingebouwde nachtlampje kun je op vier verschillende lichtsterktes instellen. Een opkomende maan en zon maken je kleintje duidelijk wanneer het tijd is om te slapen of op te staan. Deze slaaptrainer heeft zelfs twee liedjes waarmee je kleintje rustig kan in slaap vallen.

Product testen

De meeste product testen beschrijven hoe het toestel eruitziet en waarover het beschikt. Ben je op zoek naar specifieke functies, lees de product testen dan goed door om er zeker van te zijn dat je een toestel in huis haalt dat volledig aan je wensen voldoet.

Leave a Comment