Waar kun je het best een slaaptrainer kopen?

Ouders van jonge kinderen hebben niet altijd de tijd om de stad in te gaan om te winkelen. Online winkelen zit dan ook in de lift. Helemaal niet zo vreemd: op het internet kun je in alle rust de producten bekijken, je kunt makkelijk de verschillende modellen met elkaar vergelijken en als je het aankoopproces hebt afgerond, worden de producten bij je thuis geleverd. Kan het nog makkelijker? Ook een slaaptrainers kun je makkelijk online kopen. Interesse om via het internet een slaaptrainer te kopen? Hierbij vind je alvast 3 suggesties:

Kidsleep – Klok Roze

" rel="nofollow"> Op zoek naar een leuke slaaptrainer die je prinsesje in geen tijd naar dromenland brengt, haar de hele nacht laat doorslapen en haar leert wanneer ze ’s morgens uit haar bedje mag komen? Met de Kidsleep – Roze zul je vast en zeker scoren. Deze slaaptrainer met felroze accenten staat prachtig op elke meisjeskamer. De Kidsleep – Klok Roze bestaat uit een grote traditionele klok waaronder de tijd ook digitaal wordt weergegeven. Naast de klok staan er twee plaatjes; als het tijd is om te slapen licht het plaatje van het slapende meisje op, mag er opgestaan worden gaat het lichtje branden achter het plaatje met het spelende meisje. Je kunt deze slaaptrainer ook perfect als gewone wekker gebruiken.

Philips myKidsRoom Tafellamp – blauw

" rel="nofollow"> De Philips myKidsRoom Tafellamp zal in geen tijd het ideale slaapvriendje van je kleine spruit worden. Deze slaaptrainer stelt een schattig figuurtje voor met een dikke buik. Als het tijd is om te slapen licht op deze gigantische buik het maantje op, mag er opgestaan worden, verschijnt er op de buik een zonnetje. Bovendien kan deze slaaptrainer ook perfect gebruikt worden als nachtlampje. Dus geen monsters meer die je kleintje uit zijn slaap houden! Aan de voorkant van deze slaaptrainer vind je geen wekker. Het hele mechanisme voor het instellen van de myKidsRoom tafellamp zit achteraan en kun je eenvoudig bedienen.

Nijntje – Slaaptrainer – Op Batterij – Geel

" rel="nofollow"> Ook het populaire konijntje van Dick Bruna kan je peuter leren om wat langer in zijn bedje te blijven liggen. De Nijntje – Slaaptrainer stelt dit schattige konijntje voor in zijn bedje. Als het tijd is om te slapen doet Nijntje haar oogjes dicht, mag je kindje opstaan dan heeft Nijntje haar oogjes open. Deze slaaptrainer is een vrij eenvoudig toestel, maar beschikt toch ook over lampje. Op het voeteneind van Nijntje haar bedje staat zowel een analoge als een digitale klok afgebeeld.

Tot slot

Dit zijn maar enkel voorbeelden van slaaptrainers die je online kunt kopen. Surf gerust verder als je meer interesse hebt in slaaptrainers. Je zult er zeker eentje vinden die volledig aan je wensen voldoet.

Leave a Comment