Slaaptrainers aanbieding

Vele ouders dromen van een zalige nachtrust, maar vaak denken kinderen daar helemaal anders over. Zodra hun oogjes opengaan beginnen zij vol enthousiasme aan een nieuwe dag. Als ouders is het niet altijd even makkelijk om zoon- of dochterlief duidelijk te maken dat het nog geen tijd is om op te staan. Met een slaaptrainer op hun kamertje weten kinderen voortaan perfect wanneer het tijd is om op te staan of wanneer ze nog wat moeten blijven liggen.

Dit handige hulpmiddel maakt kinderen duidelijk wanneer ze moeten slapen en wanneer ze mogen opstaan. De meeste van deze toestellen zijn ook uitgerust met een nachtlampje en een wekker. Zo weten kleine kinderen niet alleen wanneer ze nog wat in hun bedje moeten blijven, maar kunnen oudere kinderen door deze kinderwekker ook gewekt worden wanneer het tijd is om op te staan. Bovendien worden kinderen door het nachtlampje gerustgesteld als ze bang zijn in het donker. Fabrikanten hebben verschillende soorten van deze toestellen in de aanbieding. Sommige van deze kinderwekkers werken met een tafereeltje dat aangeeft of het dag of nacht is, andere stellen een figuurtje voor dat zijn oogjes open of dicht heeft.

Slaaptrainers in de aanbieding:

Zazu Sam

Dit slaapvriendje stelt een schaapje voor dat zijn oogjes gesloten heeft als je spruit nog wat moet blijven liggen en geruisloos zijn oogjes opent als je kleintje mag opstaan. Sam beschikt bovendien over een lichtje dat verandert van kleur. Is het lichtje blauw, dan is het bedtijd, is het lichtje groen dan mag je rakkertje uit zijn bedje komen. Bijzonder leuk zijn ook de bewegende sterretjes die je kleintje duidelijk maken hoe lang het nog duurt vooraleer hij uit zijn bedje mag komen.

Kidsleep slaaptrainer

Deze kinderwekker werkt met plaatjes van dag en nacht. Moet er nog wat geslapen worden, dan licht het tafereeltje op van een konijntje of koetje dat slaapt. Mag er opgestaan worden dan licht het bovenste plaatje op waarbij het diertje vrolijk rondloopt. De Kidsleep is ook makkelijk in te stellen voor een middagdutje
Vele kinderen beschouwen een kinderwekker als een slaapvriendje waardoor ze niet alleen langer, maar ook rustiger slapen. Dus niet alleen goed om een peuter een zalige nachtrust te bezorgen, maar ook een zalig lange nachtrust gegarandeerd voor de ouders!

Leave a Comment