Philips Sleeptime Slaaptrainer

Peuters hebben een heel ander slaapritme dan volwassenen. Zij gaan niet alleen vroeger naar bed, maar staan vaak al voor dag en dauw klaar om de avonturen van een nieuwe dag te beleven. De meeste ouders delen dit enthousiasme niet en dromen er dan ook van om rustig te ontwaken zonder dat hun kleine spruit op de slaapkamerdeur staat te bonken.

Philips Sleeptime Slaaptrainer Met de Philips Sleeptime is de nachtrust van de ouders voortaan verzekerd. Een vrolijke Mickey Mouse zal er niet alleen voor zorgen dat je kleintje rustig slaapt, maar zal hem ook duidelijk maken wanneer hij aan de dag mag beginnen. Onderaan deze slaaptrainer bevinden zich de bedieningsknoppen waarmee je de tijd kan instellen waarop je kleintje uit zijn bedje mag komen. Op de knopen van de broek van Mickey Mouse staan een maantje en een zonnetje afgebeeld. Licht het maantje op, dan weet je kleintje dat hij nog eventjes in zijn bedje moet blijven, is het zonnetje verlicht, dan mag je peuter opstaan. Deze slaaptrainer is ook uitermate geschikt als nachtlampje of als leeslampje voor het slapengaan. Hoe laat het precies is, kan je niet zien op de Philips Sleeptime en deze slaaptrainer heeft ook geen wekker.

Voordelen van Philips Sleeptime

 • Door zijn vormgeving zal je kleine spruit deze slaaptrainer meteen als het ideale slaapvriendje beschouwen.
 • Deze slaaptrainer kan ook perfect dienst doen als nachtlampje of leeslampje. Ideaal dus als je kleine spruit bang is in het donker of nog eventjes wilt spelen in zijn bedje.
 • Het lampje kan de hele nacht branden zonder dat de slaaptrainer te warm wordt.
 • Als het maantje opgelicht is ‘s nachts, geeft dit een bijzonder klein, maar aangenaam lichtje.
 • De Philips Sleeptime is heel gebruiksvriendelijk.
 • Er wordt gebruik gemaakt van LED-technologie waardoor het toestel bijzonder zuinig is in gebruik.
  Mickey Mouse staat altijd leuk in elke kinderkamer.

Philips Sleeptime: Nadelen

 • Als wekker kan je deze slaaptrainer van Philips niet gebruiken.
 • Je kan op deze slaaptrainer de tijd niet aflezen, waardoor grotere kinderen er geen idee van hebben hoe laat het is.
 • De Philips Sleeptime is redelijk duur in aankoop.
 • Deze slaaptrainer werkt enkel op elektriciteit, zodat je deze dichtbij je peuter moet plaatsen als hij het nachtlampje wilt doen branden.

Omdat deze slaaptrainer ook perfect als nachtlampje of leeslamp kan gebruikt worden, is deze eigenlijk geschikt voor kinderen van elke leeftijd. Peuters kunnen er perfect uit afleiden of ze al mogen opstaan of als ze nog wat in hun bedje moeten blijven en oudere kinderen kunnen de Philips Sleeptime perfect als leeslampje gebruiken. Zowel peuters al wat oudere kinderen vinden het vaak niet leuk om in het donker te moeten slapen en voor hen beiden komt het nachtlampje dan ook uitstekend van pas. Oudere kinderen kunnen deze slaaptrainer misschien wat saai vinden omdat er geen klok op te zien is en deze geen wekkerfunctie heeft, maar qua design maakt deze slaaptrainer veel goed. Wie wil er immers niet dat Mickey Mouse ‘himself’ over hem waakt?!

Over Philips

Philips is een van de wereldleiders op het gebied van elektrische apparaten en een slaaptrainer mocht dan ook niet ontbreken in hun gamma. Dit bedrijf is onder meer door verlichting groot geworden en heeft dan ook een heuse nachtlamp in deze slaaptrainer geïntegreerd.

Leave a Comment