Slaaptrainer voor kinderen vanaf 3 jaar

Voor kinderen vanaf drie jaar is een goede nachtrust heel belangrijk. Dit is niet alleen nodig voor hun algemene ontwikkeling, maar in de kleuterklas staan hen immers elke dag weer spannende avonturen te wachten die hen behoorlijk moe kunnen maken. Vanaf deze leeftijd moeten kinderen niet alleen vroeg naar hun bedje, maar zullen ze ook op tijd moeten opstaan voor een nieuwe boeiende dag op school. En hierbij is een slaaptrainer uiteraard een prima hulpmiddel.

Slaaptrainers geschikt voor kinderen van 3 jaar

Kidsleep Kidklok

Voor kinderen ouder dan drie jaar is de Kidsleep Kidklok een ideaal toestel. Als het bedtijd is licht een afbeelding van een slapend kindje op, is het tijd om op te staan, dan licht een spelend kindje op. Bovendien heeft dit toestel ook een prima wekkerfunctie en wordt er een grote klok voorgesteld zodat wat oudere kinderen hierop kunnen aflezen hoe laat het is. Bijzonder leuk aan deze kinderwekker is de snooze-functie.

Nijntje

Bij het slapengaan doet Nijntje zijn oogjes dicht, meteen ook tijd voor je flinke kleuter om het voorbeeld van Nijntje te volgen. Je kan dit toestel zo instellen dat een leuk muziekje gaat spelen wanneer het tijd is om op te staan. Nijntje is klaar voor een nieuwe dag en met veel enthousiasme zal ook je kleuter aan een nieuwe dag beginnen. Wat is er immers leuker dan gewekt worden door zijn of haar favoriete stripfiguur?

Voor kinderen vanaf drie jaar is een slaaptrainer niet alleen een prima hulpmiddel om op tijd te slapen, maar zullen zij door het vrolijke geluid van de wekker ook met een goed humeur aan een nieuwe dag beginnen.

Leave a Comment