Slaaptrainer voor kinderen vanaf 2 jaar

Naarmate baby’s ouder worden nemen de nachtelijke voedingen af en hopen vele ouders dat ze voortaan van een zalig lange nachtrust zullen kunnen genieten. Voor velen onder hen blijft het echter bij dromen. Zodra een peuter ’s morgens zijn oogjes opent gaat hij er immers vanuit dat de nieuwe dag al van start kan gaan. Eigenlijk is dit helemaal niet zo vreemd want peutertjes hebben er helemaal geen idee van hoe laat het is. Een slaaptrainer is voor hen dan ook een ideaal hulpmiddel om dit te begrijpen.

De beste slaaptrainer voor 2 jarigen

Nijntje

Bij Nederlandse peutertjes is Nijntje bijzonder populair. Jouw peutertje zal Nijntje dan ook meteen als zijn of haar ideale slaapvriendje beschouwen. Met deze slaaptrainer kan je je kleine rakker duidelijk maken dat het tijd is om te slapen als Nijntje haar oogjes dicht heeft en dat hij pas om mama of papa mag roepen als Nijntje haar oogjes open heeft. Als Nijntje wakker wordt doet zij geruisloos haar oogjes open zodat je kleine spruit hier niet wakker van wordt mocht deze beslissen dat de nacht best wel wat langer mag duren.

Kidsleep slaaptrainer

Deze kinderwekker werkt met plaatjes waardoor je peuter weet wanneer het tijd is om op te staan of wanneer hij nog wat in zijn of haar bedje moet blijven. Als er nog wat geslapen moet worden, licht een nachttafereeltje op waarbij een konijntje of koetje slaapt. Als er aan een nieuwe dag mag begonnen worden is het dagtafereeltje verlicht. Dit toestel kan ook perfect ingesteld worden voor een middagdutje.

Met een kinderwekker weten peutertjes meteen of er al met veel enthousiasme aan een nieuwe dag mag begonnen worden of als ze nog eventjes in hun bedje moeten blijven.

Leave a Comment