Slaaptrainer baby

Baby’s kunnen al een verschil aanvoelen tussen dag en nacht. Toch laten heel wat baby’s juist ’s nachts van zich horen. Een van de oorzaken hiervan kan natuurlijk zijn dat hun maagje knort. Een andere oorzaak hiervoor is vaak dat ze zich niet rustig voelen alleen in hun donkere kamertje. Hierbij kan het lichtje van een slaaptrainer dan ook een oplossing bieden.

Eigenlijk is een baby nog te klein om een kinderwekker te gebruiken om hem of haar duidelijk te maken wanneer het tijd is om te slapen of wanneer er mag opgestaan worden. Dit betekent echter niet dat een slaaptrainer nutteloos is in een babyslaapkamer. Integendeel! Door hun schattige design staan vele toestellen niet alleen bijzonder mooi in een kinderkamer, de meeste modellen hebben ook een ingebouwd nachtlampje zodat baby zich nooit meer bang hoeft te voelen in het donker. Bovendien komt zo’n nachtlampje goed van pas wanneer mama of papa ’s nachts een flesje geeft en niet het grote licht wil aanknippen.

Passende slaaptrainers voor baby’s

Philips Sleeptime

Al meer dan zeventig jaar is Mickey Mouse zowel bij baby’s als oudere kinderen bijzonder geliefd en zelfs heel wat volwassenen zijn er helemaal gek op. Philips heeft dan ook deze beroemde muis uitgekozen als thema voor de Philips Sleeptime. Dit toestel is niet alleen bijzonder geschikt als kinderwekker, maar doet ook uitstekend dienst als nachtlampje. Door de speciale LED-technologie is dit nachtlampje niet alleen bijzonder zuinig in gebruikt, maar het lampje kan ook de hele nacht branden, zonder dat het toestel te warm wordt.

Zazu Sam

Door het LCD-scherm waarover dit toestel beschikt, kan ook deze kinderwekker perfect dienstdoen als nachtlampje. Dit toestel kan de hele nacht een zacht licht verspreiden, maar heeft ook een timer-functie die kan ingesteld worden op vijf, vijftien of dertig minuten. Zazu Sam bestaat in verschillende zachte kleuren, zodat ook dit toestel prachtig staat in elke kinderkamer.

Niet alleen voor peuters en kleuters is een kinderwekker op hun kamertje fijn, ook baby’s kunnen aan deze leuke slaapvriendjes heel wat plezier beleven.

Leave a Comment