VTech KidiMagic Color Show – Multifunctionele Wekker

Peuters en kleuters staan vaak al voor dag en dauw aan het bed van mama en papa. Voor hen begint de dag immers als ze hun oogjes opendoen. Wat oudere kinderen snappen al dat dit voor hun ouders niet altijd even leuk is, maar vervelen zich vaak in bed. Een slaaptrainer met diverse functies is dan ook het ideale middel om kleuters nog wat bezig te houden in bed.


Beschrijving van de VTech KidiMagic Color Show – Multifunctionele Wekker

" rel="nofollow"> De VTech KidiMagic Color Show is een prachtige wekker voor meisjes vanaf 5 jaar. Deze felroze slaaptrainer heeft de vorm van een parfumflesje en projecteert de tijd op het plafond. Een extra vrolijke toets zijn de sterretjes die hierbij verschijnen. De VTech KidiMagic Color Show beschikt over 6 rustgevende melodieën, 7 sfeerlichten en meer dan 12 lichteffecten. Kan je kleine meid de slaap niet meteen vatten, dan zullen deze melodietjes en lichtjes haar zeker helpen om naar dromenland te vertrekken. Deze multifunctionele slaaptrainer – wekker is ook een prettige manier om vertrouwd te geraken met de klok. Op de VTech KidiMagic Color Show kun je de klok op maar liefst 10 verschillende manieren weergeven én je kunt ook de tijd laten voorlezen. Deze slaaptrainer werkt op batterijen, maar je kunt er ook een bijhorende adapter voor aankopen.

Voordelen

  • De Vtech KidiMagic Color Show is een heel veelzijdig toestel aan een betaalbare prijs. Je betaalt er net geen 35 euro voor.
  • Dankzij de spreekfunctie kunnen kinderen makkelijk de tijd leren lezen.
  • Het toestel beschikt ook over 6 spelletjes. Leuk om ’s morgens nog even in bed te blijven, minder leuk als je kind ’s avonds moet slapen.
  • Deze slaaptrainer kan ook als nachtlampje gebruikt worden.
  • De ingebouwde radio maakt het geheel compleet.

Nadelen

  • De adapter moet je er afzonderlijk bij kopen.
  • Bij intens gebruik vliegen de batterijen erdoor.

Voor wie is de VTech KidiMagic Color Show geschikt?

Dit toestel verschilt van een klassieke slaaptrainer door de vormgeving en het aantal functies. De VTech KidiMagic Color Show is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en specifiek voor meisjes omwille van de vormgeving: een felroze parfumflesje. Kinderen die de klok leren lezen worden hierbij geholpen door de gesproken tijd. Het toestel kan ook perfect dienstdoen als nachtlampje (ook grote meiden kunnen best wel wat bang zijn in het donker) en als radio. Met de ingebouwde spelletjes kan je kleine meid zich in het weekend nog wat bezighouden vooraleer op jullie slaapkamerdeur te kloppen.

Over het merk VTech

VTech werd in 1986 opgericht in Hongkong onder de naam Video Technology International (Holdings) Limited. Toen was het bedrijf nog gespecialiseerd in computerspellen. Vandaag de dag is VTech producent van allerhande technologische producten en hebben ze ook een speciale lijn voor baby’s en kinderen van alle leeftijden.

Leave a Comment