Kidsleep slaaptrainer

Elke ouder kent het probleem wel: je peuter is voor dag en dauw wakker en verwacht van mama en papa dat ze met evenveel enthousiasme vroeg aan de dag beginnen. Ouders genieten echter liever van een zalig lange nachtrust en dromen ervan dat ook hun vroege vogel nog eventjes in zijn bedje blijft.

Met de Kidsleep slaaptrainer blijft het niet bij dromen: je kleintje zal voortaan lekker in zijn bedje blijven tot de slaaptrainer aangeeft dat het tijd is om op te staan. Deze slaaptrainer werkt met plaatjes die je peuter duidelijk maken of hij al mag opstaan of als hij nog wat verder moet slapen. De Kidsleep slaaptrainer is beschikbaar in verschillende versies, waarbij een dag- en een nachttafereeltje voorgesteld worden. Als je peuter nog wat moet slapen licht het nachttafereeltje op, als hij mag opstaan licht het plaatje met een actief konijntje of koetje op. Voor het slapengaan stel je eenvoudig de tijd in waarop je kleintje wakker mag worden. Als het tijd is om op te staan, licht het dagtafereeltje geluidloos op. De Kidsleep slaaptrainer kan ook als wekker gebruikt worden. Je kan de slaaptrainer ook zo instellen dat deze gebruikt kan worden om een middagdutje te doen. Deze slaaptrainer heeft ook de functie van een nachtlampje.

Voordelen

 • De leuke plaatjes zullen je kleintje bij het ontwaken meteen doen uitkijken naar wat het konijntje of het koetje aan het doen is.
 • De slaaptrainer heeft een klein display waarop de tijd aangeduid wordt, zodat ouders makkelijk kunnen zien op welk uur de slaaptrainer ingesteld werd.
 • Als je de slaaptrainer als wekker gebruikt, wordt je kind op een rustige manier wakker door zacht vogelgesjirp.
 • De slaaptrainer is meteen ook een leuk nachtlampje waarvan je de lichtsterkte naar eigen wens kan instellen.
 • Ook voor een middagdutje is deze slaaptrainer geschikt.

Nadelen

 • De prijs voor deze slaaptrainer is wat aan de hoge kant.
 • Het display van de klok is erg klein.
 • Als je de slaaptrainer als wekker gebruikt, heeft deze geen snooze-functie en loopt deze dus maar een keer af.
  Deze slaaptrainer heeft geen klok, waardoor deze voor oudere kinderen wat saai is.
 • Het glasplaatje die de tafereeltjes beschermt, valt er makkelijk uit.

De Kidsleep slaaptrainer is vooral geschikt voor jonge peuters. Deze slaaptrainer kan ook perfect als nachtlampje gebruikt worden, zodat dit je kleintje ook zal helpen als het bang is in het donker. Alhoewel er in de productbeschrijving vermeld wordt dat deze slaaptrainer geschikt is voor kinderen tot zeven jaar, is deze door het ontbreken van een klok eerder wat saai voor oudere kinderen. Op een klein display wordt de tijd wel weergegeven, maar enkel digitaal. Toch zullen zowel kinderen als ouders deze slaaptrainer bijzonder weten te appreciƫren. Peuters zullen er vooral door aangetrokken worden door de leuke tafereeltjes en ouders zullen voortaan van een zalige nachtrust kunnen genieten. Een prima geschenkje dus voor op de geboortelijst!

De Kidsleep slaaptrainer kan je zowel in gespecialiseerde kinderwinkels kopen als online. Kidsleep is een onderafdeling van Babyandmore, een Nederlands bedrijf dat al sinds 2005 allerhande kinderbenodigdheden verdeelt.

Leave a Comment